У Рівненській ОТГ відбувся щорічний турнір з футболу

21 Жовтня 2019, 09:36
2391 Джерело: Юрій Фініковський

Цьогоріч участь у спортивному дійстві взяли хлопці з сіл Рівне, Гуща, Забужжя, Столинські Смоляри, Рогові Смолярі, Будники, Гороховище.

У неділю, 20 жовтня, за ініціативи депутата Рівненської ОТГ Юрія Фініковського відбувся ІV щорічний турнір з футболу серед мешканців округи.

В ході очних зустрічей фінальної частини зустрічались команди із чотирьох населених пунктів.

Команда с. Забужжя на останніх хвилинах матчу вирвала перемогу у команди с. Столинські Смоляри – 2:1. Натомість гравці із Гороховища впевнено обіграли команду Рівного – 5:2.

В матчі за третє місце рівненські футболісти мінімально обіграли команду с. Столинські Смоляри – 1:0.

У фіналі турніру гравці із Забужжя, врахувавши помилки з минулої гри, впевнено перемогли господарів поля 4:0, і уже третій рік поспіль стають чемпіонами турніру.

Призерів змагань відзначено кубками, футбольними м’ячами, грамотами. Загалом, подібного роду змагання є уже доброю традицією на теренах округи і ще раз підкреслюють необхідність в розбудові спортивної структури. Кінцевою метою ж змагань є популяризація здорового способу життя, а також звернення уваги влади різних рівнів на розвиток спорту в усіх населених пунктах нашого краю, – йдеться на сторінці-facebook Юрія Фініковського.






 

Коментарі
21 Жовтня 2019, 17:01
а що полапи не входять в рівненську отг?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром