ЗОШ №2: незабутня зустріч учнів із бійцями АТО та волонтерами

16 Грудня 2016, 16:32
2437

У Міжнародний День волонтера і напередодні Дня Збройних сил України у Любомльській ЗОШ №2 відбулися зустрічі з волонтерами і бійцями Української армії, які воювали на Сході країни.

Йдеться на сайті школи.

Хвилюючою була виховна година в 10-А класі (класний керівник Марія Мед), на яку прийшли бійці Сергій Богачевський, Василь Скоп’юк та волонтерка Катерина Мокренко.


Десятикласники підготували вірші, пісні, сценки, які зворушили і гостей і присутніх. Учні 5-А класу (класний керівник Зуб О.М.) зустрічали керівника районної організації «Миротворець» Олександра Лисенка.


Сьомі класи запросили бійця Андрія Грибаля та волонтерку Вікторію Лізарову. Затамувавши подих, учні слухали виступи гостей.


Десятикласники зустрілися з бійцем Дмитром Соловко, одинадцятикласники – Іваном Клекоцюком, Олександром Микульським, восьмикласники – Андрієм Дем’янчуком, Юрієм Корольчуком.


Учні 9-А, 9-Б, 7-Б класів запросили на зустріч учасників війни на Сході України Олександра Черешньова, Валентина Шеремету, Євгена Царука, Миколу Вдовіна, а також волонтерів Ольгу Савош та Тетяну Яковенко.


Учні, класні керівники і адміністрація школи дякують вчителю і волонтеру Марії Миколаївні Мед за допомогу в організації зустрічей зі справжніми героями нашого часу – бійцями Української армії, які захищали незалежність України і волонтерами, які повсякчас опікуються проблемами нашої армії.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром