У Любомлі радилися, як запобігти дитячій бездоглядності

18 Жовтня 2019, 16:23
1188

У Любомлі відбулася нарада з питань координації зусиль органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у вирішенні питань соціального захисту дітей та організації роботи  із запобігання дитячій бездоглядності.

Нарада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Герасимчука відбулася у четвер, 17 жовтня, – повідомили на сайті райдержадміністрації.

Участь у її роботі взяли керівники та уповноважені особи з питань захисту прав дітей об’єднаних територіальних громад району, представники  КНП «Центр первинної  допомоги  Любомльської районної ради» та Любомльського відділу поліції.

Під час  наради та обговорили питання про планування та проведення заходів із профілактики правопорушень та бездоглядності серед дітей, жорстокого поводження з дітьми на території місцевих рад району.

Розглянули питання про порядок роботи міждисциплінарних команд щодо забезпечення  найкращих інтересів дітей, про закладення  при формуванні  місцевих бюджетів на фінансування  програм із захисту дітей та про відзначення у районі Дня святого Миколая та новорічних свят та інші.

За підсумками наради по кожному з розглянутих питань прийнято відповідні рішення.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром