У Рівненській ОТГ відбулося засідання Молодіжної ради

18 Жовтня 2019, 10:35
На засіданні ради 1260
На засіданні ради

На порядку денному стояло кілька питань, які повинні були вирішити учасники.

Відбулося чергове засідання активу Молодіжної ради Рівненської ОТГ, – йдеться в повідомленні на офіційному сайті Рівненської громади.

Заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Пасаман також взяла участь у дискусійних питаннях молоді.

Учасники ознайомилися з Програмами сільської ради, якими передбачене стимулювання підприємців-початківців і представників аграрного сектору та жителів громади, які утримують ВРХ і молодняк та запевнила присутніх, що виконавчий апарат сільської ради готовий іти на зустріч і сприятиме ініціативам молоді щодо культурного та соціально-економічного розвитку громади.

Представники молодіжної ради активно обговорювали необхідність створення молодіжної громадської організації, яка сприятиме залученню грантових коштів у громаду і розвиватиме її.

Не залишилось поза увагою питання сприяння організації змістовного дозвілля молоді. Зокрема, наголошувалось на необхідності встановлення спортивних тренажерів та перенесення на інший майданчик існуючих спортивних споруд в с.Столинські Смоляри, про що молодь підготувала  відповідне  звернення до сільського голови.


Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром