Прикордонники відділу «Висоцьк» провели навчальну екскурсію школярам

16 Жовтня 2019, 15:49
2344

Протягом тижня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці», «Ми нащадки козацького роду».

Минулого тижня у Штунській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких було виховання школярів в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості.

Постійно діяла тематична виставка літератури в шкільній бібліотеці «Історична подорож у часі. Славетні імена України», – йдеться на сторінці-facebook освітнього закладу.

Для учнів 10-11 класів організували пізнавальну та цікаву екскурсію на до відділу прикордонної служби «Висоцьк». А для наймолодших школярів – патріотичний флешмоб «Україна у моєму серці».

Також учні мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії.

«Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї держпви, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці і пишатися тими,хто боронить нашу країну», – йдеться у дописі.




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром