У Любомлі на зустрічі «первинки» та архівного відділу вирішили важливі питання

16 Жовтня 2019, 12:44
1929 Джерело: Центр первинної медичної допомоги

Дирекція Любомльського Центру первинної медичної допомоги зустрілася з начальником архівного відділу райдержадміністрації, аби вирішити питання ведення архівних справ.

Зустріч відбулася у вівторок, 15 жовтня.

Начальниця архівного відділу Наталія Вавриш була запрошена дирекцією первинки для обговорення надважливих питань ведення ефективного діловодства на підприємстві, чіткого обліку та зберігання документів.

Директорка Центру первинної медичної допомоги Тетяна Васенько повідомила про необхідність формування номенклатури справ для комунального підприємства на 2020 рік та на що варто звернути особливу увагу на даній зустрічі.

Заступник директорки Дмитро Федчишин проінформував начальницю архівного відділу про існуючу структуру підприємства та повідомив, що перед дирекцією стоїть завдання посилити контроль та відповідальність за документообігом на підприємстві та його підрозділах.

Наталія Вавриш провела індивідуальну роботу з відділами щодо порядку формування номенклатури справ, строків зберігання документів, а з відповідальною особою із зберігання архівних документів по питанню ведення архіву.

На завершення секретарка Наталія Мякота показала кабінет архіву та вже сформований порядок зберігання архівних документів, а також що наказом директора визначено чіткі терміни формування нової номенклатури на 2020 рік.

 


Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром