Коли у школах Любомльщини відбудуться новорічні ранки та вечори і хто отримає подарунки?

13 Грудня 2016, 23:10
1853

Про стан підготовки організації проведення новорічних та Різдвяних свят у навчальних закладах району та дотримання безпеки з дітьми в канікулярний період йшлося 12 грудня, на черговій апаратній нараді з керівниками управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Пархомука.

Йдеться на сайті Любомльської РДА.

Головний спеціаліст відділу освіти Сергій Пасаман повідомив, що з метою належної організації проведення новорічних та Різдвяних свят активізовано роботу педагогічних колективів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району, щодо організації змістовного дозвілля дітей під час зимових канікул.

У кожному навчальному закладі розроблено конкретні плани роботи з дітьми, які затверджено відповідними наказами та доведено до батьків.

Новорічні свята планується проводити в кожному навчальному закладі, які відбудуться 28 та 29 грудня, в молодших класах новорічні ранки проходитимуть з 10.00 до 16.00 години, а в старших класах новорічні вечори з 18.00 до 21.00 години

Початкові класи всіх загальноосвітніх шкіл І, ІІ, ІІІ ступенів – 100% забезпечені новорічними подарунками, також першочергово включені до списку діти пільгових категорій, а саме: діти – сироти, напівсироти, інваліди, діти учасників АТО, обдаровані діти та інші, – зазначив посадовець.

З метою проведення належної підготовки до святкових заходів здійснено перевірку закладів освіти стосовно дотримання правил протипожежної безпеки.

Особлива увага акцентувалася на недопущення використання піротехнічних засобів при проведенні новорічних свят та правилах поведінки на воді, на льоду.

Враховуючи реальну загрозу життю і здоров’ю неповнолітніх при поводженні з вибухонебезпечними предметами, покладена відповідальність на адміністрацію шкіл та класних керівників з пояснення – дотримання правил техніки безпеки і безпечної поведінки, які зобов’язані провести роз’яснювальну роботу серед учнів, батьків, вчителів із зазначених питань.

Перед початком зимових канікул планується провести позапланові інструктажі із записом у відповідному журналі з учнями щодо безпечного поводження на автошляхах, транспорті, вибухонебезпечними та невідомими предметами, електропобутовою технікою, вогнем, на водних об’єктах та льоду – додав головний спеціаліст відділу освіти.

Окрім того, на зимових канікулах, згідно поданих планів загальноосвітніми навчальними закладами району заплановано наступні заходи, а саме: Майстерні Діда Мороза, загальношкільні конкурси «Скульптура зі снігу», фотополювання на зиму, світлина на пам’ять, екскурсії – акції: «Допоможемо братам своїм меншим. Пташині їдальні», екскурсії на лижах «Лісовими стежками», конкурс малюнків «Перші кроки Нового року», робота діючих гуртків, робота волонтерських загонів.

Коментарі
14 Грудня 2016, 18:12
БРЕХНЯ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСА БАТЬКИ ЗА СВОЇ КОШТИ КУПУЮТЬ ПОДАРУНКИ. НЕ ВІРНА ІНФОРМАЦІЯ ПАН ПАСАМАН
14 Грудня 2016, 22:26
Дуже неприємно чути ,коли посадовці у своїх виступах, доповідях говорять неправду….Особливо цитата – “Початкові класи всіх загальноосвітніх шкіл І, ІІ, ІІІ ступенів – 100% забезпечені новорічними подарунками” – БРЕХНЯ, так як їх забезпечили не ВИ, а ми, БАТЬКИ, які власноруч збирали кошти і купували подарунки для наших дітей….СОромно так говорити і присвоювати собі чужу заслугу….<br/>Ви що думаєте, що батьки дурні, і не розуміють нічого???
14 Грудня 2016, 23:41
Ганьба вам посадовці як вам не соромно таке писати. Скажіть якім школам дали безкоштовно подарунки? Забрихались по самі вуха вже набридла ця брехня скільки можна
14 Грудня 2016, 23:51
Головний спеціаліст відділу освіти! Доводимо до вашого відома, що на новорічні подарунки міських садочках виділила міська рада? А на школи новорічихі подарунки за кошти батьків! А коли почне виділяти кошти відділ освіти?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром