Вишнівська ОТГ відреагувала на пост про сміття в селі громади

06 Жовтня 2019, 12:49
Сміттєзвалище 3516 Джерело: Віктор Козел
Сміттєзвалище

На пост  Віктора Козела, розміщений в соціальній мережі, Вишнівська сільська рада інформує, що фото, які розміщені паном Віктором, застарілі та не відповідають дійсності.

Станом на 1 жовтня на території сміттєзвалища поблизу села Бабаці проведені роботи по кагатуванню сміття, – йдеться на сайті Вишнівської громади.

Сміттєзвалище поблизу села Бабаці розміщене на підставі схеми планування території Вишнівської сільської ради, розробленої, погодженої та затвердженої Вишнівським сільським головою Куликом О.А. у 2009 році (фото схеми додається).


 

Читайте також: Чиє сміття? У селі на Любомльщині – стихійне сміттєзвалище

При розробці даної схеми планування були враховані санітарні зони навколо сміттєзвалища та відстані до населених пунктів.

Роботи по вивезенню сміття на території Вишнівської ОТГ здійснює КП «Буг» відповідно до затвердженого графіку. Дане сміттєзвалище обваловане відповідно до санітарних норм.

«Питання встановлення загорожувальних конструкцій по периметру сміттєзвалища залишається відкритим, але чи вирішить це проблему рознесення легкого сміття (поліетиленових кульків) за межі даного полігону? Просимо громадян та юридичних осіб, які самостійно вивозять сміття на сміттєзвалище дотримуватись елементарних правил, розвантажувати сміття в одному місці, а не хаотично по всій території сміттєзвалища, що дасть можливість комунальному підприємству «Буг» без додаткових затрат проводити кагатування сміття», – йдеться в повідомленні.

Фотознімки, які були зроблені на сміттєзвалищі 5 жовтня Віктором Козелом підтверджують, що сміттєзвалище дійсно обваловано:





 

Коментар
23/04/2024 Понеділок
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром