Вишнівська громада взяла участь в освітньому проєкті

02 Жовтня 2019, 09:44
2435

Вишнівська ОТГ взяла участь в реалізації менторської програми в межах проекту «Розвиток спроможної освітньої мережі в ОТГ».

Цей проект тривав з травня по жовтень 2019 року, – йдеться на сайті громади.

За час проекту до громади завітали експерти програми: представник Київської школи економіки, експерт з питань освіти у Світовому банку – Ірина Когут, представник Волинського Інституту Права, експерт секторальної платформи Асоціації ОТГ «Якісна освіта» – Сергій Пазюк та в.о. головного редактора регіонального онлайн-медіа Громадське. Волинь – Дмитро Безвербний.

У ході візитів експерти ознайомилися з командою ОТГ, зі станом розвитку освіти в громаді, провели загальний аналіз чинної освітньої мережі, запитів, потреб, наявних ресурсів та працювали над планом розвитку освітньої мережі в громаді. Здійснили виїзди в освітні заклади – Римачівський НВК, Висоцька ЗОШ I-II ступенів та Глинянська ЗОШ I ступеня.



Менторська програма є складовою проекту «Розвиток спроможних освітніх мереж в ОТГ», що впроваджується Київською школою економіки за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».





Також у межах проекту викладачі Київської школи економіки та залучені експерти провели тренінги з аналізу політики у 15 обласних центрах України для представників відділів управління освіти об’єднаних територіальних громад, заступників голів ОТГ.

Метою проекту є підтримати  професійною експертизою розвиток спроможних освітніх мереж в об’єднаних територіальних громадах, навчити представників ОТГ приймати обґрунтовані рішення щодо формування, оптимізації освітньої мережі та ефективно втілювати їх у життя.









Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024