Після екранізації «Століття Якова» видавництво випустило додатковий тираж книги

08 Грудня 2016, 17:39
4580

100-річний Станіслав Боклан в образі зі «Століття Якова» з’явився на обкладинці нового накладу однойменного роману.

Пише Таблоїд Волині.

4-серійна епічна драма «Століття Якова» за мотивами однойменного роману волинського письменника Володимира Лиса, прем’єра якої відбулася восени цього року в ефірі каналу «1+1», настільки вразила автора книги та видавців «Клубу Сімейного Дозвілля», що на обкладинці нового тиражу видання зображено Станіслава Боклана в образі 100-річного Якова Меха.


Вже протягом двох місяців після трансляції драми роман «Століття Якова» входить у трійку книжок, які українці купують найчастіше.

Одразу після прем’єри міні-серіалу автор Володимир Лис відзначив бездоганну роботу акторів. Майстерна гра народного артиста України Станіслава Боклана, який зіграв Якова Меха у зрілому віці, найбільше вразила письменника. За його словами, за своїм професіоналізмом актор сягає рівня Богдана Ступки.


«Дуже приємно, що мій роман було екранізовано таким поважним каналом як «1+1» й фільм зацікавив стільки людей, збурив стільки обговорень.


Ця екранізація стала першою, яку було зроблено на основі творів сучасних українських письменників, тішуся, що це відбулося саме з моїм «Століттям Якова».

Фільм вийшов динамічним й захоплюючим, дуже сподобалися виконавці головних ролей. Величезний плюс, що після прем’єри на телебаченні глядачам стало цікаво, що ж написано в романі, й книжку «Століття Якова» знову активно читають», – каже Володимир Лис.


Зазначимо, роман-переможець престижного літературного конкурсу «Гранд-Коронація слова» «Століття Якова» від Володимира Лиса вперше вийшов друком ще у 2010 році й після цього тричі був перевиданий.

Цієї осені гучна екранізація книжки на каналі «1+1» зібрала багатомільйонну аудиторію телеглядачів біля екранів, викликала великий суспільний резонанс та спричинила багато обговорень у національній та міжнародній пресі.

Новий наклад роману видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» надрукувало у кіно обкладинці. Вже з грудня книжку можна придбати у всіх книгарнях країни.

Нагадаємо, драма «Століття Якова» – перша з екранізацій сучасних українських творів, яка вийшла в ефірі каналу «1+1». Виробництвом проекту займався «1+1 Продакшн». Прем’єра серіалу відбулася 30 вересня 2016 року. Глядачі високо оцінили драму, проект став лідером слоту у день показу. Кінокритики схвально оцінили серіал ще під час допрем’єрного показу.

«Століття Якова» – це історія людини, яка проти своєї волі була втягнута в історичні конфлікти. У долі волинського селянина, довгожителя Якова Меха – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити.

Коментарі
12 Грудня 2016, 01:44
Книгу варто прочитати,я давав свій примірник товаришу в лікарню. Так він вийшовши з неї купив і собі в кижній крамниці. Це показник. Написана цікаво, Рекомендую.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром