Яким чином на Любомльщині збираються облаштовувати дитячі майданчики при 25-сантиметровому покриву снігу?

06 Грудня 2016, 21:49
Так цього року відкривали майданчик у селі Микуличі Володимир-Волинського району. 2396 Джерело: Офіційна сторінка Ігоря Гузя
Так цього року відкривали майданчик у селі Микуличі Володимир-Волинського району.

На Волині, в рамках реалізації інвестиційних проектів, витратили 48 мільйонів гривень із 91-го, що передбачалися фондом регіонального розвитку, – пише «Волинська правда».

Про це стало відомо під час наради голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з питань реалізації інвестиційних проектів на 2016 рік, будівництва, ремонту, обслуговування та утримання доріг обласного значення.

Як повідомила начальник управління капітального будівництва ОДА Лілія Павлова, із 91,5 мільйона гривень із фонду регіонального розвитку на рахунки волинських розпорядників коштів надійшло 64 мільйони. Із цієї суми, каже Павлова, вже освоєні 48 мільйонів гривень.

Нині на Волині очікують ще грудневий транш, тож кошти в області продовжують освоювати та проводити необхідні роботи.

Окрім того, Лілія Павлова зазначила, що критичної ситуації із завершенням робіт на об’єктах немає, втім у кількох районах є певні недоліки, які найближчим часом обіцяють виправити.

Що стосується об’єктів соціально-економічного розвитку, тобто освоєння субвенції від народних депутатів, то вчора, 5 грудня, в область надійшли 74,8 мільйона гривень, із них освоєно понад 23 мільйони.

Лідерами у цьому напрямку є Локачинський, Ратнівський, Рожищенський та Турійський райони.

Одночасно стурбувало очільника Волині питання облаштування дитячих майданчиків у виборчому окрузі №19 (Нововолинський, Володимир-Волинський, Іваничівський та Любомльський райони).

Справа в тому, що там повинні вестися роботи із облаштування дитячих площадок, однак Володимир Гунчик подивувався, яким чином роботи мають здійснити у сніжну погоду.

«Зима на вулиці, йде сніг, мороз…яким чином йде облаштування дитячих майданчиків?! Як зараз, при 25 сантиметровому снігу, буде відбуватися облаштування?! Прошу проконтролювати це питання, щоб в нас не вийшло, що ми повертатимемо кошти в бюджет», – наголосив голова ОДА.

Таким чином, керманич Волині закликав управління капітального будівництва здійснювати моніторинг використання бюджетних коштів і детально звітуватися щотижня, аби вирішити усі питання по фонду регіонального розвитку до кінця року.

Для прикладу, так відкривали дитячий майданчик у селі Микуличі Володимир-Волинського району. 







Фото взяті з офіційної сторінки народного депутата Ігоря Гузя у Фейсбук.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024