Учні Рівненської громади вчили надавати першу медичну допомогу

23 Вересня 2019, 14:55
2185

На території Гущанського ліцею Рівненської об'єднаної територіальної громади відбувся захід освітньої кампанії «Безпечний пішохід», в якому взяли участь школярі 2-9 класів навчальних закладів Рівного, Гущі та Гороховища.

У неділю, 22 вересня, у заході взяли участь понад 120 дітей. Під час акції вони отримали подарунки та взяли участь у майстер-класах із надавання першої медичної допомоги постраждалим в надзвичайній ситуації, ознайомились із пожежно-рятувальним обладнанням та з правилами дорожнього руху.

Під час акції учні мали можливість ознайомитись із показовим виступом пожежної команди з Любомльського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області та з устаткуванням пожежного автомобіля, отримали відповіді на питання щодо пожежної справи та почули багато корисної інформації з правил пожежної безпеки. Всім присутнім вручили відповідні листівки.

1






Захід відбувався у рамках проекту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області».

У проекті беруть участь 32 польські ґміни та 15 волинських ОТГ. Проект покликаний підвищити безпеку дорожнього руху й охоплює прикордонні території, на яких проживає майже 300 тисяч людей.

З української сторони проект реалізовують Комунальна установа Волинської обласної ради «Агенція розвитку Єврорегіону «Буг» та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», з польської – «Асоціація органів місцевого самоврядування Єврорегіону «Буг».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024