До особливих діток у реабілітаційний центр завітало свято та гості з подарунками

03 Грудня 2016, 23:40
4479

У п’ятницю, 2 грудня, напередодні Міжнародного Дня інвалідів у Любомльський Центр медико-соціальної реабілітації, відвідати маленьких пацієнтів прийшли очільники району та небайдужі люди.

Зі словами вдячності батькам та медичним працівникам, які турбуються про діток, звернулися голови РДА Микола Пархомук та райради Микола Сушик. Вони запевнили, що й надалі робитимуть усе, щоб малеча відчувала себе захищеною і мала де розвиватися.


Генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель повідомив, що докладе всіх зусиль, аби до кінця цього року знайти мікроавтобус, який забиратиме маленький пацієнтів із їхніх домівок і завозитиме у Центр. Адже не всі батьки мають можливість це робити.


Представники Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з батьківським комітетом Центру придбали кисневий концентратор вартістю 18,5 тисяч гривень.


Цей прилад допомагає покращувати обмін речовин, покращувати мовлення та сприяє відновленню інших функцій організму.

«Завдяки співфінансуванню, 80 відсотків сплатив Фонд, а це 16 тисяч гривень, решту коштів зібрали власними силами батьки», – повідомила очільниця Фонду на Любомльщині Лариса Солом’янюк.


Директор мережі аптек ТОВ «Пролонгація» Наталія Халан вручила діткам матеріали для творчості, які потребували маленькі пацієнти.


Вихованці Будинку школяра виконали для присутніх кілька номерів художньої самодіяльності.



1

1

1

А також показали казку «Ріпка», яка викликала у малечі позитивні емоції та усмішки на обличчях батьків.


Пацієнти Центру теж розповідали вірші, співали пісні, гралися в ігри, показували, як вони спритно вміють збирати шишки у корзини, годувати білочку горішками і танцювати.







Під час свята, яке організували працівники Центру, всі щиро раділи усмішкам на обличчях цих сонячних діток, яким завдяки підтримки небайдужих людей підготували ще й солодкий стіл. 





1




1





1

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39