Любомль: знову понад 100 кілограмів вареників поїхало на Схід

03 Грудня 2016, 20:32
3439

У п’ятницю, 2 грудня на кухні Любомльського професійного ліцею знову кипіла робота: небайдужі жителі готували нашим захисникам смачні презенти до Дня Збройних сил України – вареники.

Вперше в житті місив тісто учасник АТО 6-ої хвилі мобілізації Юрій Корольчук і в нього вийшло.


Заручившись підтримкою Юрія, дебютував у цій справі ще один атовець Євгеній Царук.


Долучилися до хорошої справи ще два захисники України Олександр Черешньов із Любомлі та Анатолій Занюк із Пульма Шацького району.



До речі, Анатолія запросив на своєрідні вечорниці голова Любомльської громадської організації ветеранів та учасників АТО «Миротворець» Олександр Лисенко.

«З Сашком ми познайомилися у Володимирі-Волинському перед дорогою в зону АТО. Потоваришували, навіть кумами вже стали. Сподіваюся, що скоро й наші господині запровадять такі кулінарні вечори», – розповів Толік.

1

Про деталі приготування вареників у соціальних мережах повідомив очільник волонтерів Любомльщини Андрій Дем’янчук. На його заклик відгукнулися господині з сіл Коцюри, Лисняки та міста Любомля разом зі своїми дітками.

1

Практично кожен із них знову приніс сало, цибулю та знаряддя праці.


До речі, вихованці Будинку школяра теж підготували подарунок бійцям на Схід – карту України з щирими побажаннями.


За кілька годин наліпили 15 відер вареників. Сьогодні вранці їх повіз бійцям у Луганську область любомльський волонтер Ярослав Савосюк

1















1




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024