Голова земельної комісії Любомльської міськради склав свої повноваження, бо «не може працювати з брехунами»

01 Грудня 2016, 21:58
4361

У четвер, 1 грудня, у залі засідань Любомльського районного відділу освіти відбулося 2-ге пленарне засідання 11-ї сесії Любомльської міськради.

Порядок денний складався з восьми питань, які, згідно з регламентом, планували розглянути та прийняти рішення за 3 години 20 хвилин. Проте не так сталося, як гадалося. Засідання затягнулося майже на п’ять годин із 10-ти хвилинною перервою.

Цього разу була майже 100 відсоткова явка депутатів: із 26-ти слуг народу було 24.

Серед вагомих та суспільно-болючих питань депутати емоційно обговорили і зняття повноважень із голови земельної комісії Анатолія Жолоба на підставі його заяви написаної 29 листопада:

«Я дуже прошу підтримати моє рішення, адже не можу надалі працювати в таких умовах. Аргументую чому. Коли ми засідали в земельній комісії, то говорили всім людям, що буде генплан міста у липні, потім – у серпні і давали відмову. От після його затвердження і будемо приймати рішення. На календарі – грудень, а генплану досі нема».

Після поіменного голосування, в якому 15 депутатів підтримали заяву Анатолія Жолоба, мер Роман Ющук запропонував свою кандидатуру на голову земельної комісії – Василя Кравчука.

«Василь Степанович уже не перший рік працює в земельній комісії, знає всі нюанси роботи», – аргументував свою пропозицію очільник міста.

Емоційно прокоментував цю запропоновану кандидатуру депутат Олександр Шум, який звинуватив Кравчука у бездіяльності:

«8 років він очолював комунальне підприємство при міськраді «Наше місто», півроку «барабанив». Його Гирикович виганяв, він був в.о. міського голови, кілька разів Ви звільняли його з посади секретаря, а тепер ставите головою комісії?»

Після таких аргументів Роман Ющук закликав усіх дотримуватися правил депутатської етики та не переходити на особисту неприязнь.

Так як кандидатура мера не пройшла, депутати вирішили перенести вибори голови на наступне засідання.

Коментарі
02 Грудня 2016, 01:29
Саша молодець, сказав правду з вуст всього народу, Кравчука потрібно гнати з міської ради, а не призначати на голову земельної комісії.
02 Грудня 2016, 02:35
<p>Єдиний Кравчук розбереться з тею шайкою що там засідає. Я вже четвертий рік чекаю своєї черги на ділянку. Одна продажна влада та депутати. За Кравчуком вся сила за ним справедливість в любомльської ради.</p>
02 Грудня 2016, 02:38
Саша, а ти яким там боком пінишся, ти що там забувся на сесії? Чувак а ти щось загнався...
02 Грудня 2016, 11:58
Гірикович закрий свого рота . На деребанив землі. дивись бо підпалемо супермаркет Наш Край
02 Грудня 2016, 13:09
Талян ти шо? Тож твій водітєль по промисловій тоже получів. Не здавайся, протягнем коопєратів і будем дальше всіх дурити
02 Грудня 2016, 13:28
Всі ви дуракі тільки я один молодець. Я від кожного міського проекту маю 30% відкатних, це я в Гурка на будівельнику навчився. А як я всіх надурив з тротуаром та каналізацією по вулиці Української армії? Тепер мучтися любомильчани з моїми тротуарами, для мене головне бабло та участкі.
02 Грудня 2016, 13:37
Тати Оніщук і блогер виявляється, та щей при баблі. Потрібно буде позичити в тебе грошенят трошки, ато я вже не знаю кого ще надурити.
02 Грудня 2016, 16:33
Толік і Льоня чому ви не підтримали мій "сухий закон"? Ви тепер мені не друзі, ви брехуни! Я не можу працювати з брехунами і через це склав повноваження секретаря земельної комісії
02 Грудня 2016, 16:33
Толік і Льоня чому ви не підтримали мій "сухий закон"? Ви тепер мені не друзі, ви брехуни! Я не можу працювати з брехунами і через це склав повноваження секретаря земельної комісії
02 Грудня 2016, 16:34
Це компетенція виконкому!
02 Грудня 2016, 17:36
Що це за такі державнослужбовці що на державній службі за рік розпочали будувати будинки,це в нас Ющук і Оніщук краде і строіть ,оце правда а ми ще посміхаємось з декларацій депутатів
02 Грудня 2016, 17:40
Я не крав я заколядував з миколою на велосипед за 1800$
02 Грудня 2016, 18:08
Найкраща ціна на пальне ,дзвоніть в міську раду ,заодне недорого можна стати в чергу за ділянкою є різні
02 Грудня 2016, 18:33
Ротан Васильович ви обіцяли ділянку я так кричу хоча я повний 0 і чучуть відстаю своім розвитком ,але нічого мені сказали і я буду кричати ,то ставати в чергу?
02 Грудня 2016, 21:34
Читаю ці коментарі і розумію, що всі деградують. Один одного здають. Той там вхопив, той там вхопив. Змогли то красавци, але пора і честь знати слуги народу. Кожен із наших депутатів, зокрема із числа земельної комісії, увірвав собі по ласому шматку землі. Но є ще народ, який дійсно потребує цього, хоть 40 відсотків роздайте прозоро і чесно. Розводите малолітніх, не за віком,а по розуму, які за пару баксів втрачають свій єдиний шанс отримати землю, вони поки цього не розуміють бо не мають ще клепки. Я знаю декілька таких фактів. А на рахунок зняття голови земельної комісії, я рахую не чесно. Такі заяви мають написати абсолютно всі члени комісії. Не вірю, що працівники прокуратури не читали ці коментарі і не зацікавило їх це. На мою думку провести перевірку за вказаними фактами є доцільним і вважаю що результат перевірки буде не в користь земельної комісії. Всі розуміють що писалися коментарі під псевдонімом, хоча слова всі відповідають дійсності. Роман Васильович Ви єдиний мер, який хоть щось зробив для нашого міста, не робіть помилок, Ваш кандидат спаклюжить Ваше ім'я.
02 Грудня 2016, 23:35
Продаємо ділянки по вул.Промисловій
02 Грудня 2016, 23:50
Я продаю дешевше ніж депутати. З мером все в ажурі, обіцяю знижки.
03 Грудня 2016, 00:10
Кажуть люди що ні заодного мера такого бардака в міській раді не було. Всім керують бандити та кукловоди які ставили Ющука. Депутати дебіли чого вони туди балатувалися нимиж маніпулюють, залякують, обманюють, а вони сидять і хі хі та ха ха, ідіоти. Ви що там осліпли не розумієте що вас використовують ришатєлі та кравчук з оніщуком. А мер не ЛИБА І НЕ МЯСО все робить на благо 25 того. Брехуни та маніпулятори прийшли в мерію. Ющук нормальний мер? Вам що повилазило? Він навіть свій двір нормально не за асвальтував, двояка людина сьогодні говорить одне а вже на ранок відстоює інше. Це вовк в ягнячій шкурі. Скільки коштів Ющук залучив європейських, чи обласних, чи ще якихось? 0 ! Ось він і нуль без палочкі. Оніщук знюхався з Гурком і пізд... крадуть пісок в районі могілок. За таку мовчанку гурко привозить кругленьку суму в міську раду. А на каналізації по вул. Української армії скільки вони заробили тисячі. Всі любомильчани помітили, що на роботу в міську раду приїздять на дорогезних БМВ голова Ющук, зам Оніщук та землевпорядник Юрчик. Не вина душа Юра який бреше всій комісії про ділянки і підробляє документи. СБУ найперше потрібно зайнятися мером та замом, потім працівниками міської ради, потім любомльським ЖКХ зокрема керівництвом, а потім земельною комісією. Бюджетну не чипайте бо там все нормально понад 20 мільонів гривень розхапали роздерибанили і СБУ там робити не ма чого. Хай ними прокуратура займеться. Найбільша біда для Любомля це Оніщук, Ющук, та Свобода. Хероям слава.
03 Грудня 2016, 00:31
Шановні депутати, розплющте очі - за що ви голосуєте? Як за дерибан, то дві руки піднімаєте, а як за те що треба, то і не знаєте за що голосувати. Після вашого дворічного господарювання немає чим далі господарювати. Коли відповідати будете? Пора вже вам нєбо в клєточку і друззя в полосочку!<br/><br/>Шановні коментатори! Прошу від мого імені нічого не писати - я сама напишу, як потрібно буде!
03 Грудня 2016, 00:48
То капєц. Вже до хазяйнувалися. Застрелюсь.
03 Грудня 2016, 00:51
Пора вже вам нєбо в клєточку і друззя в полосочку! Я згідний депутатів<br/> всіх посадити.
03 Грудня 2016, 01:04
Ти неправильно поставив питання,в першу чергу земельною комісією потрібно зайнятись правохоронцям ,такого порядку і справедливості небуло ні при одному міському голові!!! P.S велосипед беушний і коштує 150$ ,я особисто його привозив з Польщі
03 Грудня 2016, 01:11
&lt;p&gt;а на рахунок дорогезних автомобілів ,подивись на яких ВИ депутати приїзжаєте на сесію, ВМW 520 1996 рік коштує 1800$ mobile,allegro,вам немає до чого причепитися? іди краще застрелься&lt;/p&gt;
03 Грудня 2016, 01:32
Ми працюємо не переживайте. По Богдану, ще кримінальне провадження не закрите по інших - чекайте
03 Грудня 2016, 01:35
Был бы человек, а статья найдется
03 Грудня 2016, 01:49
Ми звернемось до людей щоб цю земельну комісію винесли з міської ради і вкинули в мусорніки. Це єдиний правильний вихід
03 Грудня 2016, 10:14
Мер наш найкращий і не чипайте його. А земельну комісію я особисто в мусорнік викину, вони ж не дали мені ділянки та моїм родичам повідмовляли. Одна моя мама встигла в схопити діляночку, вже продаємо, кого зацікавило звертайтеся в міську раду.
03 Грудня 2016, 10:18
Та не завідуй ти їм, що вони там могли намутити? Ось я то намутив за два роки на своїй посаді, а ж страшно буває.
03 Грудня 2016, 12:08
Я тепер постійно буду на сесію ходити і писати як Жолоб скаже) рейтинг сайту піднявся))) я щаслива, світить сонечко
03 Грудня 2016, 12:42
Шановна чи шановний Анічка, в паспорті я Анна, тому ніколи так не підписуюся. Отож, сонечко світить і я дійсно щаслива, а пишу, те що вважаю за потрібне. До речі, маю можливість бачити, хто дійсно пише коментарі, як Ви під різними іменами даєте свої суб&quot;єктивні &quot;базарні&quot; оцінки. Слушно зауважила Людмила Білобабка, підтримую її, не пишіть під моїм іменем, сама можу це зробити, як вважатиму за потрібне.
03 Грудня 2016, 13:27
Яніколи не відповідаю за своі слова то нея і улибаюсь на всіх ,спорт школу хотіві там віджати трішки в Філімунюка і нічого не зробив доя покупки а гроші ці вже розтринькав а строіти біля стадіону не хочу бо це не я рекомендував,я впертий хітрий і в мене зверху бачите яка корона ще брехун але все буде тільки помому.<br/>Знайшов нову тему це жек тули дурі депутати накідують кошти а ми з оніщуком можем поточним рахунком вкрасти що угодно ось на заливку своіх фундаментів вкрав щебеня а всеодно сидіти і відповідати за жек це зламанюку.<br/>До себе до квартири без відома депутатів поклав асфальт а козачук тупий грає під мою думку і топиться в болоть <br/>Сто відсотків що гурко теребуха дзядук дають мені відкат ,це з усіма мій заступник оніщук працював це робіт було зроблено на 10000000мільонів це приблизно я з оніщуком вкрав у вас шановна громада 1000000 гривень <br/>треба бути лахом щоб не строіти хати на заступником<br/>Ще ви знаєте що унас машини на польських номерах і ви думаєте ми іздим у польщу залучити кошти для любомля ні ми просто проганяєм і щезпишем 200 процентну премію я незалучив у Любомль не копійку до гунчика ніразу не іздив просити з поляками я невмію говорити . зато грошима розпоряжаюсь як своіми<br/>Пізніш ще свою ганьбу напишу
03 Грудня 2016, 13:54
Ось бачиш до чого призвела твоя завість і не навість ,це ти наробив за те що тобі недали ділянки .Доля правди в усіх є .На твоєму місті потрібно тільки писати заяву на звільнення щоб мера люди не зкинули з трону .<br/>Якщо будеш держатись за посаду до останнього то до виборів не дотягнете!Зроби хоч раз щось гідне повазі ,подай на сесію свою відставку і побачеш довіру до себе
03 Грудня 2016, 16:54
Шановні читачі сайту, якщо Ви й надалі будете порушувати ПРАВИЛА КОМЕНТУВАННЯ МАТЕРІАЛІВ ВИДАННЯ «РАЙОН.ЛЮБОМЛЬ» (http://lyuboml.rayon.in.ua/rule), ми закриваємо коментування до того часу, поки Ви не навчитеся вести цивілізовану дискусію. <br/>P.S. Адмінастратори сайту та Анна Карась не писали тут жодного коментаря.
04 Грудня 2016, 17:23
Сапливі смаркачі! прошу вас під моїм іменем не коментувати.я сама зпроможна написати коментар, дати прочухана просто на сесії хто на те заслужив ,але справедливий не дивлячись на посади.І не захіщаючи жодну з сторін.Я підтримала вислів Шума бо він викрив про кравчука правду,він правда при посаді в нашому місті загнав у борги, перед тим кравчук розвалив організацію яка була за Гурком ,прийшов у міську раду у районі вишнівського кладовища поклав асвальт де роздирибанив кошти не маленьку суму у кошторисі закладено 4мм, а на яву 2мм тому ,що я сама перевірила ми свого часу ходили по органах і говорили,що іде розтрата державних коштів на це ніхто не зриагував мабуть ділились.Але я не забула це прийдеться кравчуку відповісти за це.Криміналу сроку давності нема.
04 Грудня 2016, 20:06
Таще,кравчук за своєї каденції розтранжирив кошти на аерозйомку генплану заплатити ,заплатили ,аєрозйомки не було, через те і недійсний генплан ,а там півмільйона,через ,що ібудинків дуже багато нема неіснує в ген плані.Пора за це відповісти.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024