У Любомлі знову ліпитимуть вареники, які поїдуть на Схід

01 Грудня 2016, 18:25
1396

У п’ятницю, 2 грудня, о 17 годині на кухні Любомльського професійного ліцею будуть ліпити вареники.

Очільник волонтерів Андрій Дем’янчук повідомив про це на своїй сторінці у Фейсбуці. Він знову запрошує всіх небайдужих долучитися до цієї справи.

«Дорогі міщани і вельмишановні селяни, наближаються новорічно-різдвяні свята. Настрій покращується, тим більше, що прийшла справжня зима, з морозцем і сніжком.

Нас ці обставини радують, а от хлопцям-оборонцям на Сході під пронизливим морозяним вітром не до веселощів. Хочемо разом зі всіма вами трохи додати їм оптимізму і тепла. Як саме?

Знову збираються наші незмінні волонтери-водії в далеку і нелегку дорогу на Схід України. Знову завезуть найнеобхідніше. А ми знову зберемося на старому місці, на кухні профтехліцею, щоб у доброму гуморі, з посмішками і жартами, а може і з піснями, перемазатися борошном з ніг до голови, поплакати над цибулею, нарізати з десять кілограмів сала на шкварки і наліпити добрих вареників.

На 17 годину в п'ятницю чекаємо до благословенної роботи всіх, хто охочий передати смачні привіти нашим побратимам. Щоб все пройшло добре нам ще не вистачає 10 кг цибулі, 6-8 кг сальця. Борошно є в достатній кількості, як і картопля.

Прохання до господинь брати з собою качалки, а також пластикові відра (такі, як з-під оселедця). Минулого разу доброю підмогою були діти, так що і цього разу, думаю, вони себе проявлять.

Ще маємо прохання до всіх: хто може допомогти з дизпаливом на поїздку, або знає до кого можна звернутися у цьому питанні – підкажіть, будемо дуже вдячні.

По кілограму вітамінів у вигляді яблук, дуже вітається. Хотілося б побачити нові обличчя (не тому, що старі набридли). Так що не соромтеся, стара компанія дуже доброзичлива, а якщо є пропозиції чи запитання, дзвоніть за номером 097-9742959 – Андрій.

До речі, поїздка приурочена до Дня захисника України. Так що, нехай це буде маленьким подарунком нашим бійцям.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024