У Головненській громаді вручили подяки працівникам лісу

15 Вересня 2019, 12:11
2524

Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу – професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.

Напередодні, 13 вересня, з цієї нагоди відбулись урочистості в актовій залі Головненського лісництва ДП «Любомльський лісгосп», – йдеться на сторінці-facebook Головненської громади.

Читайте також: Любомль: лісівників району привітали з професійним святом

За сумлінну та плідну працю на користь територіальної громади в галузі лісового господарства, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісового виробництва та з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу – голова Головненської селищної ради Микола Демедюк відзначив почесними подяками та цінними подарунками найкращих працівників підприємства: Василя Гайового (майстра лісу Крушинецького лісництва), Олександра Мороза (майстра лісу Головненського лісництва), Сергія Мороза (помічника лісничого Чорноплеського лісництва).

Читайте також: У Куснищах учні висадили символічні декоративні дерева

Микола Демедюк
Микола Демедюк



Працівники «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму» Головненської селищної ради зі щирою гостинністю завітали на свято та подарували незабутній настрій усім присутнім. Лунали музичні вітання від народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Соколи», фольклорного колективу «Яворник» та Василя Солодухи.




Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024