У Любомлі хтось підпалив хлів-пустку

14 Вересня 2019, 11:00
Пожежа в Любомлі 2289
Пожежа в Любомлі

Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

У п’ятницю, 13 вересня, о 14:20 виникла пожежа господарчої споруди (пустки) в місті Любомль по вулиці Машівській. На місце події виїхали 10 ДПРЧ м. Любомль.

«Внаслідок пожежі знищено споруду», – повідомив журналістам Район.Любомль головний інспектор Любомльського РВ УДСНС України, капітан служби цивільного захисту Микола Лябук.

Читайте також: У Почапах ущент згорів хлів

Того ж дня вогнеборці гасили торф у селі Борове

«Осіннє спалювання  посуші часто провокує перекидання вогню на лісосмуги, торфовища, житлові будинки та електролінії, що несе загрозу для суспільства. Разом із димом у повітря вивільняються отруйні речовини,  небезпечні для людського здоров'я. Нагадуємо, що спалювання опалого листя, сухої трави та інших рослинних залишків, без дозволу відповідних органів заборонене законодавством України. Відповідальність за порушення цієї норми передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення та тягне за собою накладення штрафу на громадян від 10 до 20неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 50 до 70 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (ст.77-1 КУпАП)» – наголосив Микола Лябук.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром