У дві школи Любомльського району призначили директорів

11 Вересня 2019, 15:10
2539

Вперше відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директорів Хворостівського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів та Гупалівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

На початку засідання голова конкурсної комісії, начальниця відділу освіти, науки та інновацій райдержадміністрації Анастасія Савош проінформувала про тривалість і процедуру проведення тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та процедуру проведення перевірки професійних якостей конкурсантів (вирішення ситуативних завдань), – повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Згідно протоколу працювало 12 членів конкурсної комісії, до складу якої входили представники райдержадміністрації, районної ради, батьківських комітетів.

Згідно результатів конкурсу, переможцями на заміщення вакантних посад директора Хворостівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» стала Олена Янюк; Гупалівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів – Валентина Сиротюк.

У триденний термін із ними мали укласти контракт згідно чинного законодавства.

Читайте також: У Висоцьку школу призначили директора

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024