Роботи учнів з Любомльського району відзначили на обласному конкурсі

06 Вересня 2019, 09:17
Робота одного з учасників 1408
Робота одного з учасників

Вже традиційно з нагоди Дня знань та Дня лісівника у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства визначають переможців обласних конкурсів на кращий дитячий малюнок та твір на тему «Людина і ліс». Про це повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ.

В обласному етапі конкурсу відзначено роботи учасників із Любомльського району: Христину Солодуху (ученицю Головненського ліцею (ДП «Любомльське ЛГ»), Анну Стець (ученицю Бірківського ЗЗСО І-ІІ ст. («Любомльське ЛГ»).

В обласному конкурсі на кращий твір ІІІ місце в конкурсі творів на тему «Людина та ліс» посіла Ольга Костюра, учениця Яснівського ЗЗСО І-ІІ ст., проживає с. Мшанець (ДП «Любомльське ЛГ»).

За активну участь в обласному конкурсі відзначені: Станіслав Демидюк (учень Любомльського НВК «Районна гімназія» (ДП «Любомльське ЛГ»), Діана Гнатюк (учениця Хворостівського НВК І-ІІІ ст. (ДП «Любомльське ЛГ»), Юлія Зінчук (учениця Куснищанського ЗЗСО І-ІІІ ст. (ДП «Любомльське ЛГ»), Ярослав Кузьміч (учень Куснищанського ЗЗСО І-ІІІ ст. (ДП «Любомльське ЛГ»), Оксана Семенчук (учениця Нудиженського НВК І-ІІІ ст. (ДП «Прибузьке ЛГ»).

«Обласні конкурси на кращий дитячий малюнок та твір на тему «Людина і ліс» проводяться Волинським ОУЛМГ, обласними організаціями Товариства лісівників України та профспілки працівників лісового господарства. Його учасники, як зазначає начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, – це діти, які з часом можуть стати лісівниками. Тому що у їхніх безпосередньо щирих роботах уже відчувається любов до лісу», – йдеться у повідомленні.









Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024