У Любомлі підприємців привітали з професійним святом

30 Серпня 2019, 15:56
3408

У залі засідань Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулися урочистості з нагоди прийдешнього Дня підприємця, який відзначається в Україні в першу неділю вересня.

У п’ятницю, 30 серпня, до вітальних слів долучилися директор Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрій Ліпич, голова районної ради Микола Сушик, перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук, голови об’єднаних територіальних громад Любомльської Роман Ющук, Головненської Микола Демедюк, Рівненської Володимир Крижук та заступник Вишнівської Галина Федончук, – йдеться на сайті Любомльської РДА.

Після теплих слів привітання кращим підприємцям вручили спільні подяки від районної державної адміністрації та районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток підприємництва району, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня підприємця – директорові ТзОВ «Л-Транс» Михайлу Жуку, приватним підприємцям Валерію Міщуку та Валентині Пех.

Очільник Любомльської громади Роман Ющук відзначив подяками і подарунками підприємців ОТГ, а саме: Віктора Валюха, Сергія Степанюка, Наталію Олендру, Віталія Якимлюка та Антоніну Карпович.




Приємністю для всіх було вітання аматорів сцени міського Будинку культури. Запальні пісні додали присутнім гарного настрою, створили атмосферу святковості.






Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39