У Бережцях відзначили День села

30 Серпня 2019, 12:01
День села у Бережцях 3511
День села у Бережцях

28 серпня весь православний світ відзначав Успіння Пресвятої Богородиці. Саме в такий світлий та чудовий день у селі Бережці Вишнівської об’єднаної територіальної громади відбулись урочисті заходи з нагоди дня села.

Святкування розпочалось із благословення на гарний хід проведення заходу від настоятеля Свято-Покровського храму села Бережці, протоієрея, отця Василя Скрипника. До вітань долучився виконуючий обов’язки старости Римачівського старостинського округу Богдан Зосимчук, який привітав односельчан з таким чудовим святом та побажав гарного настрою, – йдеться на сайті Вишнівської громади.

1
Отець Василь
Отець Василь

Цікава концертна програма була насичена виступами аматорів народної сцени, які подарували незабутні враження та неймовірні емоції усім присутнім. Звучали задушевні, патріотичні та народні пісні, в яких оспівувалась любов до рідної неньки України, звучала пошана до її звичаїв, традицій, героїчної історії та сьогодення.




Бурхливі оплески та овації супроводжували це справжнє та неповторне свято. З великим задоволенням глядачі зустрічали виступи народних умільців, а, особливо, аматорський вокальний колектив місцевого клубу села Бережці «Бережанка», на чолі з його завідувачкою Ганною Рибачук, який своїми піснями запалив серця та звеселив усіх присутніх.

1

1

Богдан Зосимчук мав нагоду привітати та вручити цінні подарунки мешканцям в різних цікавих номінаціях.

1

Родзинкою концертної програми стала святкова лотерея, головними призами якої були поросятко та машина дров. Завершилось свято гучною дискотекою.

1

1

1

2

1

1

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024