У Вишнівській громаді вшанували пам'ять трьох захисників України

30 Серпня 2019, 10:35
29 серпня Сергію Кушніру мало виповнитися 35 років 1826
29 серпня Сергію Кушніру мало виповнитися 35 років

Сергій Киричук із Римачів, Сергій Кушнір із Машева та Юрій Гіль з Олеська життя віддали за територіальну цілісність і незалежність нашої Батьківщини.

У четвер, 29 серпня, у Вишнівській громаді хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які несуть звання «Героїв України» посмертно.

Першим, хто поліг за Україну, став Сергій Киричук, молодший сержант Державної прикордонної служби України — водій відділення інспекторів з місцем дислокації «Новоугрузьке». Під час збройного нападу проросійських бойовиків на пункт пропуску «Маринівка» Сергій отримав осколкове поранення в голову. 25 липня 2014-го його евакуювали до центральної районної лікарні міста Куйбишево Ростовської області РФ, де він і помер. Вічний спокій Сергій знайшов 1 серпня у рідному селі.

Читайте також: У Любомлі вшанували полеглих Героїв за Україну

Не встигли оговтатися жителі Любомльщини від однієї втрати, як надійшла сумна звістка про трагічну загибель старшого солдата Збройних сил України Сергія Кушніра. Його життя обірвалося 1 серпня 2014 року разом з іншими військовослужбовцями, коли їхній автомобіль підірвався на міні у селі Мар’янівка на Донеччині.

Читайте також: Герою АТО з Машева сьогодні виповнилося б 35 років

Старший солдат Збройних сил України Юрій Гіль кілька місяців не дожив до 30-річчя. Нитка його життя обірвалася 3 травня 2015 року біля села Катеринівка на Луганщині. На закладеному фугасі на ґрунтовій дорозі підірвалася БРДМ-2. З п’яти чоловік, які знаходився у транспорті, загинуло двоє військових — Юрій Гіль та Аркадій Чухнов, ще троє зазнали поранень й були госпіталізовані.

Спочивайте з миром!

Не маємо права на забуття!

Читайте також: Прізвища жителів Любомльщини потрапили до списку Книги пам'яті полеглих за Україну

Вісім життів – ціна боротьби в АТО для Любомльського району

П’ять років тому в «зеленому коридорі» загинув доброволець із Любомля

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром