Команда із Згоран виборола друге місце на змаганнях з пляжного волейболу

26 Серпня 2019, 11:48
1687

В Шацьку волейболісти боролися за кубок громади.

23 серпня біля озера Велике Чорне відбулися змагання з пляжного волейболу на кубок Шацької ОТГ. Спортивний захід започаткували в Шацьку минулого року, цьогоріч організатори традиційно присвятили його Дню Державного прапора та Дню Незалежності України, – пише Район.Шацьк. 

Натхненником змагань стала Шацька селищна рада, а допомогла провести – Шацька дитячо-юнацька спортивна школа. Головним суддею на заході працював Василь Саць. Щоб продемонструвати свою майстерність у грі в волейбол та поборотися за головний приз, до містечка прибули десять команд: з громади, району, населених пунктів Волині, активну участь взяли також відпочивальники зі Львова та Чернігова.

Під час урочистого відкриття змагань волейболістів привітали і побажали гарної гри Людмила Цевух, в.о. Шацького селищного голови, та Лариса Демакова, головна спеціалістка гуманітарного відділу Шацької ОТГ.

Стрибки і ривки, гарна реакція, сила рук і відчуття м'яча – спортсмени доклали всіх зусиль, аби продемонструвати видовищну боротьбу на двох піщаних майданчиках. Декількагодинна гра завершилася перемогою найсильніших.

І місце дісталося команді з села Видраниця Ратнівського району, ІІ – з села Згорани Любомльського району, ІІІШацького національного природного парку.

Володарі призових місць отримали грошові призи, грамоти і медалі, а команда-переможець – ще й кубок.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром