Як у Рівненській громаді День незалежності відзначали

25 Серпня 2019, 09:19
2195

Урочистості з нагоди 28-ї річниці з дня проголошення Незалежності України відбулися у Рівненській ОТГ.

Свято розпочалося із хореографічної композиції аматорів Полапівського СБК «Ласкаво просимо». Потім до присутніх з вітальним словом звернувся сільський голова Володимир Крижук. Він розповів про зміни та здобутки громади, вручив нагороди учасникам АТО, – йдеться на сайті громади.

За ініціативою директора КЗ «Центр КДСТ» Павла Москалюка провели благодійну акцію «Діти – то майбутнє твоє, Україно» і подарували у кожний з п’яти дитсадочків ігрові гірки.

Читайте також: День Незалежності України: історія свята

Як жителі Любомльщини відзначали День прапора та святкують День незалежності

Жителям та гостям ОТГ працівники культури підготували змістовний концерт за участю аматорів-вокалістів, читців-декламаторів із кожного закладу культури. Концертну програму майстерно вели ведучі Ліза Кудан та Віталій Шепелюк.

Привітали зі святом також начальник відділу освіти Наталія Даниш та в.о. старости Гущанського старостинського округу Олексій Нестерук. Редактор районної газети «Наше життя» Сергій Боярчук провів розіграш лотереї серед районки. Головний приз – телевізор, фортуна подарувала жителю міста Любомль Павлу Омелянюку.

Завідуюча Рівненською бібліотекою Галина Сюмак підготувала літературний фуршет у складі якого був перегляд новинок на тему «З Україною в серці» та презентація збірок поетичної лірики «Душа, осяяна сонцем» поетеси Катерини Вишинської, які авторка подарувала читачам з нагоди свята.

Читайте також: Як у Любомлі відзначили День незалежності України

У Любомлі урочисто підняли Державний Прапор України. ФОТО

1

1

1

2

2


1



2

1

1

1

1

1

1


1

1

1

1


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024