Вокальний колектив із Любомля побував на обжинках у Польщі

18 Серпня 2019, 15:12
3519

Народний аматорський ансамбль «Любава» Любомльського МБК (керівники Михайло Савчук та Анатолій Бекерей) побував на обжинках у Республіці Польща, де в цей день відзначали подвійне свято: Божого тіла та День польського війська.

Ансамбль мав два виступи в Красноставському повіті в гмінах Горшков та Вайсловіце. Кожен виступ тривав одну годину і складався з двох частин: народної та естрадної програми.

Глядачі тепло приймали кожен номер колективу та нагороджували їх бурхливими оплесками Адже чудове звучання голосів, майстерність виконавців та яскраві костюми зачаровували глядачів.

«Дуже гарно нас приймали, глядачам сподобалось. Ми були єдиним колективом з України. Поляки люблять наші пісні, особливо з танцями. В них такого немає. А з естрадних пісень їм подобається наша «Смерека». Разом з нами завжди співають «українсько-польську», як ми кажемо, пісню «Соколи». Ми в захваті від таких свят, які проводять в Польщі. Там продумано все, починаючи від чистих біотуалетів, комфортних альтанок і зонтів для глядачів і артистів, прекрасно оформлених по тематиці свята сцен. Дуже хочеться, щоб і в нас в Україні було так само», – розповіла учасниця ансамблю «Любава» Людмила Ваколюк.

1

1

Анна СКЛЯНЧУК, учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром