У Генпрокуратурі не збираються перевіряти якість асфальтного покриття у Любомлі, бо це не їхня компетенція

26 Листопада 2016, 13:57
1461

У четвер, 24-го листопада, народний депутат Ігор Гузь провів прямий ефір на своїй сторінці у Фейсбуці.

В онлайні політик озвучив відповідь Генпрокуратури на його звернення щодо халатного виконання ремонтних робіт доріг фірмою «Аміла».

«Це не в нашій компетенції. Цим має займатися Служба автомобільних доріг», – такою є відповідь Генпрокуратури на звернення щодо халатного виконання ремонтних робіт доріг фірмою «Аміла» на Волині, – інформує КОРДОН.

Любомльчани неодноразово нарікали на – фірму-виконавця робіт. Не надто тішаться якістю дорожнього покриття і у Володимирі-Волинському, де це ж підприємство ремонтує одну із центральних вулиць міста.

Так, раніше повідомлялося, що підрядна організація «Аміла» розпочала знімати свіжовкладене асфальтне покриття на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. А нещодавно фірма з металошукачем шукала заасфальтовані раніше люки.

Виконавця робіт з ремонту дороги міжнародного значення у Любомль пропонували притягнути до відповідальності за халатність.

«Генеральна прокуратура відписала, що то не їхня компетенція й вони не будуть цим займатися. Що означає не їхня компетенція?!

Пишуть, що то Служба автомобільних доріг має займатися. А хто має притягнути до кримінальної відповідальності? Служба автомобільних доріг тепер цим займається? Я не зрозумів політики і підходів Генпрокуратури», – зауважив нардеп Ігор Гузь під час одного із прямих ефірів.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024