Жителі Столинсько-Смолярського старостинства обговорили важливі та перспективні питання

09 Серпня 2019, 17:00
Жителі Столинсько-Смолярського старостинства під час зустрічі із очільником Рівненської ОТГ 2645
Жителі Столинсько-Смолярського старостинства під час зустрічі із очільником Рівненської ОТГ

З мешканцями сіл Столинські Смоляри, Будники, Рогові Смоляри, Гороховище зустрівся сільський голова Володимир Крижук, щоб обговорити основні напрямки стратегічного плану розвитку громади.

Присутні на цих зустрічах були і депутати сільської ради Сергій Хомік, Юрій Фініковський, Володимир Смолярчук та Олена Лопошук, заступник сільського голови Олена Пасаман, в.о. старости Микола Козачук та інші працівники виконавчого апарату сільської ради вислухали пропозиції та бачення жителів щодо розвитку кожного з чотирьох населених пунктів старостинства, розповіли про перспективи по соціально-економічному розвитку територій, – йдеться на сайті Рівненської громади.

Читайте також: У Полапівському старостинстві обговорили проблеми, які потрібно якомога швидше вирішити

Мешканці Забузького старостинського округа обговорили проблемні питання

Жителі Гущанського старостинства обговорили проблемні питання

За період роботи ради в новому форматі в кожному населеному пункті старостинського округу частково проведено поточні ремонти приміщень ФАПів, в перспективі перекриття приміщення клубу села Будники.

У Столинських Смолярах облаштували і відкрили новий стоматологічний кабінет з метою реалізації права пацієнтів, а саме забезпечення дітей та окремих категорій дорослого населення громади безоплатною стоматологічною допомогою, профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення Рівненської сільської ради.

Завершили ремонт дороги з білощебеневим покриттям вулиць Молодіжної в Будниках, Центральної в Рогових Смолярах, частини Садової в Столинських Смолярах.

У перспективі на поточний рік – капітальний ремонт частини вулиць Володимирської в Столинських Смолярах, а в Рогових Смолярах є необхідність прогрейдерувати дороги провулків.

Облаштування вуличного освітлення завершене в селах Столинські Смоляри і Будники, розробили кошторис на Гороховища. В Рогових Смолярах залишилося встановити кілька ліхтарів.

Присутніх на зустрічах жителів хвилювало питання відкриття другої групи садочка в Столинських Смолярах. Це питання пріоритетне в частині продовження ремонтних робіт у приміщенні, де вже є одна група, та за умови, що буде необхідна кількість діток.


Жителів Столинсько-Смолярського старостинства хвилювали земельні питання, зокрема по громадських пасовищах, по приватизації земельних ділянок, майна, тощо.

Майже в кожному селі піднімалось питання облаштування рекреаційних зон біля існуючих водойм та місць відпочинку. Для можливої реалізації цих питань небайдужі жителі старостинства взяли участь в конкурсі міні-проектів і пройшли відбір. А це дасть змогу спільно облаштувати зони спорту та відпочинку та ін. за рахунок бюджету участі.

Детальніше читайте ТУТ: У Рівненській ОТГ визначили переможців мініпроектів




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024