У Згоранах відбулися обласні змагання з пляжного волейболу

05 Серпня 2019, 14:25
Учасники змагань 2369
Учасники змагань

Минулих вихідних у Згоранах відбувся чемпіонат обласної організації ВФСТ «Колос» із пляжного волейболу серед чоловіків за програмою сільських спортивних ігор Волині.

Поборолися за звання переможців зголосилися шість команд: Старої Вижівки, сіл Княгининок Луцького району і Видраниця Ратнівського району та три команди із Згоран, – повідомляє Кордон.

Змагання проводилися за змішаною олімпійською системою, згідно якої учасники після другої поразки вибували з боротьби.

Отож, у першому півфіналі дует із Видраниці у складі Василя Котюха і Богдана Філюка з рахунком 2:0 переграли опонентів зі Старої Вижівки Петра Чорного і Дмитра Базюка.

З таким же результатом волейболісти із Княгининка Дмитро Богачевський і Григорій Раховський виграли у суперників зі Згоран — Богдана Савоша і Назара Ярмошука.

У грі за третє місце старовижівці переграли згоранців 2:0, а у  вирішальному поєдинку спортсмени Видраниці виявилися сильнішими від опонентів з Княгининка 2:0 і стали переможцями турніру.

Кубки, медалі, грамоти переможцям і призерам вручили представник обласної організації ВФСТ «Колос» Ігор Безуглий і тренер Згоранської ДЮСШ Василь Саць.













 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024