П’яні молодики влаштували авторалі неподалік кордону

22 Листопада 2016, 19:54
2081 Джерело: dpsu.gov.ua

У понеділок ввечері, 21 листопада, прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону затримали місцевих мешканців, які влаштували собі «автомобільне ралі» неподалік кордону.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Близько 19-ї години від одного з прикордонних патрулів надійшла інформація про рух двох транспортних засобів поблизу державного кордону.

Невдовзі група реагування затримала трьох жителів села Гуща, які на автомобілях «Фольксваген Т4» та «Фольксваген Шаран» заїхали за контрольно-слідову смугу.


Заборонених речей та можливих предметів контрабанди в автомобілях прикордонники не виявили, а от порушники були напідпитку. З пояснень самих затриманих стало відомо, що після застілля вони побилися об заклад – хто зможе проїхати повз прикордонні наряди та не буде поміченим.

Така «перевірка» закінчилася для гультяїв притягненням до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

На одного з правопорушників до того ж складено протокол за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду, так як він відмовився надати документи, що посвідчують особу і на автомобіль.

Викликані на місце затримання представники Національної поліції склали на водіїв протоколи за керування транспортними засобами в нетверезому стані. Міру покарання нічних «екстремалів» визначить суд.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39