Міністр інфраструктури посприяв у вирішенні проблеми з видачею дозволів перевізникам

25 Липня 2019, 12:14
Протест перевізників на Ковельщині 1484
Протест перевізників на Ковельщині

Трасу «Київ-Ковель-Ягодин» розблокували і вирішили питання видачі дозволів врегулювали на рівні Мінінфраструктури.

Про це повідомляється на сайті Волинської ОДА.

23 липня поблизу селища Люблинець водії вантажних автомобілів перекрили трасу «Київ-Ковель-Ягодин». Такий чином вони висловили своє невдоволення порядком видачі дозволів на міжнародні перевезення. Зокрема тим, що квота 2019 року дочасно вичерпується.

Враховуючи соціальне напруження, яке зростає серед перевізників, виконуючий обов'язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук взяв на особистий контроль вирішення цього питання. Він у телефонному режиму спілкувався з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном.

«Враховуючи те, що була заблокована стратегічна траса в напрямку митного посту «Ягодин», та напруга серед перевізників зростала, я вирішив особисто телефонувати міністру Омеляну. В результаті переговорів, Володимир Володимирович доручив директору департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Мінінфраструктури Віктору Сасіну розглянути всі проблемні питання щодо видачі дозволів на міжнародні перевезення та врегулювати їх, що й було зроблено», – зазначив Олександр Олексійович.

Таким чином, завдяки проведеним переговорам як з перевізниками, так і з профільним міністерством, трасу «Київ-Ковель-Ягодин» розблокували, а питання видачі дозволів перевізникам наразі врегулювали.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024