Утворять урядово-парламентську групу для реформування митниці

20 Листопада 2016, 10:13
1458

Уряд спільно з народними депутатами утворить робочу групу для доопрацювання і ухвалення плану реформування української митниці.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час "Години запитань до Уряду" у Верховній Раді України у п'ятницю, - пише Урядовий портал.

"Ми зараз працюємо над тим, щоби створити робочу групу, в тому числі з депутатів, з комітетом профільним для того, щоб вийти на фіналізацію тих пропозицій, які у нас сьогодні є, - заявив Голова Уряду. - Ми напрацюємо з вами спільно план і його затвердимо, тому що нам потрібна буде законодавча підтримка".

"Ніякої суто урядової реформи не буде. Реформа буде наша спільна - парламентсько-урядова - яка буде схвалена і підтримана Президентом", - наголосив Прем'єр-міністр.

Володимир Гройсман передбачає, що "контрабандне лобі" докладатиме зусиль, щоб не допустити внесення до порядку денного Парламенту цих законів.

У цьому контексті він закликав до політичної волі, щоб "зробити кордони ефективними для того, щоби ми могли десятки мільярдів залучити до державного бюджету і ці десятки мільярдів інвестувати в благополуччя наших українських громадян. Це наш з вами обов'язок", - наголосив Прем'єр-міністр.

Голова Уряду також зауважив, що у проекті Бюджету на 2017 рік передбачені кошти на технічну модернізацію української митниці та зробити кордони країни неприступними до контрабанди і прозорими.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром