У Любомлі сталося масове стафілококове отруєння

21 Липня 2019, 14:01
4234

В одному із закладів харчування у Любомлі сталося масове стафілококове отруєння. Епідемічна ситуація щодо кишкових інфекцій на Волині залишається загрозливою, реєструються масові отруєння. Лише з початку травня зареєстровано вже 4 спалахи кишкових інфекцій. Зокрема з них – три сальмонельозу та стафілококове харчове отруєння, постраждало 75 осіб, з них – 25 дітей.

«Цьогоріч на Волині утримується тенденція до росту сальмонельозу. Два спалахи сальмонельозу виникли в закладах громадського харчування в Луцьку та Ковелі, один – в закладі дошкільної освіти міста Нововолинська та стафілококове отруєння в закладі громадського харчування в м. Любомлі», – повідомляють у Волинському обласному лабораторному центрі.

З неофіційних джерел журналістам «Волинь Online» стало відомо, що отруєння в Любомлі трапилось менше місяця тому під час святкування дня народження. Частина гостей звернулась до Любомльської районної лікарні, де проходила лікування на стаціонарі, решта осіб почувалась в нормі. Напередодні до медзакладу потрапили також деякі підлітки та їх батьки одного із сіл району, які у цьому ж ресторані відзначали випускний.

Інсайдери стверджують, що керівництво закладу харчування вибачилось за інцидент, який трапився у них, та врегулювало питання з потерпілими мирним шляхом. Правоохоронні органи взяли ситуацію на контроль, відповідні служби провели всі необхідні заходи в закладі з виявлення джерела проблеми та його ліквідації.

Коментарі
21 Липня 2019, 19:18
Стаття від Штірліца: що за заклад, скажіть же всім, а не ллєте з пустого в порожнє.
21 Липня 2019, 19:19
Скажіть же людям, що за ресторан, для чого переливати з пустого в порожнє? Чи ви стаєте жовтою пресою?
22 Липня 2019, 00:04
Якщо ви не розумієтесь в законодавстві та правилах журналістики, то не треба свої "гамновкиди" поширювати. І вивчіть, що таке "жовта преса" перш, ніж когось прирівнювати до неї. Тут десь про баталії зіркового життя йшлося? Чи з чого саме ви зробили висновок про жовту пресу?
22 Липня 2019, 00:47
а шо писати ,сказано вже все порішали,травіться далі у дубія
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром