З кожним роком на Волинській митниці виявляють все більше правопорушників

18 Листопада 2016, 06:00
1183

У жовтні цього року працівники Волинської митниці ДФС завели 330 справ про порушення митних на загальну суму 3,7 мільйона гривень. Це на 116 справ більше, як у жовтні 2015 року.

Про це повідомляє VIP, посилаючись на прес-службу ГУ ДФС у Волинській області.

Із загальної кількості порушень митних правил, які зафіксували працівники Волинської митниці ДФС, перше місце посідає недоставляння товарів та транспортних засобів до митного органу.

Зокрема, 66 % із загальної кількості порушень – із цієї категорії.

Водночас 15 % від кількості порушень становить переміщення товарів із приховуванням від митного контролю, а в 11 % випадків – недекларування вантажів чи переміщення їх «зеленим коридором» без проходження митних формальностей.

«Завдяки Автоматизованій системі аналізу та управління ризиками фахівці митної справи отримали ефективний інструментарій для оцінки потенційних ризиків, тобто автоматизовану допомогу для аналізу під час проведення митного контролю та оформлення вантажів у режимі реального часу.

Використовуючи більше ста профілів ризику, фахівці Волинської митниці ДФС на початковому етапі митного оформлення мають можливість встановити можливі способи порушень, відтак проводити вибірковий огляд вантажів максимально результативно», – зазначає виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024