Любомльчани – бронзові призери спортивних обласних змагань

17 Листопада 2016, 14:52
1693 Джерело: Фото Дарії Старовойтової

Майже 100 спортсменів із 11 районів області приїхали в обласний центр, щоб позмагатися, хто ж сильніший із таких видів спорту як: настільний теніс, шашки, шахи, армспорт та гирьовий спорт.

Про це пише Волинська газета.

У спортивному комплексі «Колосу» на урочистому відкритті учасників та вболівальників обласних змагань привітали голова Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» Анатолій Кліш, голова обласної організації профспілки працівників агропромислового розвитку Віталій Лупашко, головний суддя змагань, майстер спорту міжнародного класу Андрій Булковський.

Змагання з настільного тенісу (головний суддя Демчук Є. Р.) проводилися в приміщенні ДЮСШ №2, із шахів та шашок (головний суддя Проскуровський М.І.) в клубі «Біла тура», з гирьового спорту (головний суддя Коломієць О.В.) та армспорту (головний суддя Кмитко А.М.) в спортивному комплексі «Колос».

У змаганнях з гирьового спорту переміг представник Камінь-Каширського району Євтушевський Володимир, друге місце виборов Сокол Вадим із Горохівського району, а третє Кузьмін Олександр з Луцького району.

У захоплюючих змаганнях з армспорту серед чоловіків перше місце виборов Андрій Дерев’яненко (Камінь-Каширський район), на другому місці – Віталій Дядюк (Горохівський район), на третьому місці – Іван Солом’янюк (Любомльський район).

У змаганнях серед жінок перше місце здобула представниця Камінь-Каширського району Світлана Сидорук, друге місце – Тамара Охота (Ратнівський район), а третє – Юлія Ковальчук (Ковельський район).

Перемогу в змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків здобув В’ячеслав Балабаш із Любомльського району, на другому місці – Сергій Лозовик (Горохівський район), на третьому – Сергій Ткачук (Ковельський район).

Серед жінок перше місце зайняла спортсменка Ковельського району Оксана Крочук, на другому місці – Тетяна Янюк (Горохівський район), на третьому – Дарія Старовойтова (Любомльський район).

У змаганнях із шахів не було рівних представникам Луцького району, а перемогу в змаганнях з шашок здобули представники Ратнівського району.

Як інформує прес-служба «Колосу», переможці та призери змагань в особистій та командній першостях нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками від організаторів змагань.

Цими змаганнями завершилась програма Обласних сільських спортивних ігор 2016 року, за результатами яких будуть нагороджені кращі збірні команди районів області. 

Коментарі
18 Листопада 2016, 18:56
;-) а фотку в мене ліпшу можна було б вибрати)))))))))
18 Листопада 2016, 18:56
На телефоні гарніші були;-)))*
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром