На Любомльщині відбувся ІV традиційний щорічний турнір з волейболу

17 Липня 2019, 17:44
1419

14 липня за ініціативи депутата Рівненської ОТГ Юрія Фініковського в с. Будники відбувся ІV традиційний щорічний турнір з волейболу. 

В ході напруженої боротьби до фінальної частини вдалось пробитися командам с. Забужжя, Столинських Смолярів, Будники, Гороховище. 
У фінал вийшли команди з с. Столинські Смоляри та с. Забужжя. При цьому обидві зустрічі закінчувались з рахунком 2:0, - пише Юрій Фініковський на своїй сторінці у Facebook.

В матчі за третє місце команда с. Будники перемогла своїх візаві – команду с. Гороховище. 

Гостроти фінальної зустрічі добавляв і той факт, що команда с. Столинські Смоляри в минулому році була переможцем турніру, а тому прагнула як мінімум втримати минулорічний результат. Однак в ході гри волейбольна фортуна була на боці хлопців з с. Забужжя, які виграли з рахунком 2:1. 

По закінченні турніру призерів змагань відмічено волейбольними м’ячами та сувенірами, а команда-переможець отримала ще й почесний кубок. 

«Загалом подібного роду турніри організовано не тільки для популяризації здорового способу життя та волейболу, як окремого виду спорту, але і з метою привернути увагу органів місцевого самоврядування та влади до розвитку фізичної культури в усіх населених пунктах нашого краю. Також, відмітимо, що атмосфера таких спортивних заходів є ще одним фактором до встановлення дружніх зв’язків між селами округи. 

Організатори турніру висловлюють слова вдячності за підтримку депутату Волинської обласної ради Юрію Гупалу (презентував для місцевих гравців волейбольні сітку та м'яч), місцевому підприємцю Хоміку Володимиру та ін», - пише автор посту.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024