Рятувальники вчили школярів ліквідовувати пожежу

16 Листопада 2016, 15:15
1338

У середу, 16 листопада, працівники Любомльського районного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області на базі Державної пожежно-рятувальної частини №10 провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для вихованців Підгородненської ЗОШ та Хворостівського НВК.

Повідомляє прес-служба рятувальників.

Метою проведення акції є ознайомлення та навчання школярів основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпечної життєдіяльності, популяризація професії рятувальника та ознайомлення з тактико-технічними характеристиками пожежно-рятувальної техніки.


Захід розпочався з ознайомлення дітей з основними правилами безпечної поведінки в побуті та у різних життєвих ситуаціях, також їм нагадали номера телефонів екстрених служб, за якими слід дзвонити у разі лиха, навели приклади нещасних випадків, що сталися з дітьми через необережність та порушення правил особистої безпеки.


Найбільше захоплення дітлахи отримали під час гасіння умовної пожежі. Кожен охочий міг взяти до рук пожежного ствола і разом із рятувальником здолати умовне загорання.


Діти залишились у захваті та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024