Римачі: відбувся футбольний турнір пам’яті героя АТО Сергія Киричука

13 Липня 2019, 11:11
3668

Такі змагання у цьому селі проводяться щороку на знак вшанування пам’яті учасника АТО уродженця і жителя Римачів Сергія Киричука, який загинув влітку 2014 року.

Відтак, на стадіоні біля місцевої школи, в якій він навчався між юнацькими футбольними командами вирує боротьба за звання переможця, - передає «Кордон»

Нинішній турнір зібрав чотири спортивні колективи, які представляли чотири ОТГ Любомльщини. Команди змагалися за коловою системою, граючи на великому полі два тайми по 20 хвилин.

Боротьба велася у такій послідовності і з наступними результатами:

  • Рівненська ОТГ — Вишнівська ОТГ 1:1
  • Головненська ОТГ — Любомльська ОТГ 1:6
  • Головненська ОТГ — Вишнівська ОТГ 0:7
  • Рівненська ОТГ — Любомльська ОТГ 0:6
  • Головненська ОТГ — Рівненська ОТГ 0:3
  • Любомльська ОТГ — Вишнівська ОТГ 3:1.

У підсумку четверте місце посіли спортсмени Головненської ОТГтретє — Рівненської, друге— Вишніської, а переможцем стала команда Любомльської ОТГ.

Кращими гравцями у кожній з команд було визнано: у Любомльській — Володимир Хомічук, у Головненьській — Олександр Боярчук, у Рівненській — Андрій Гірук, у Вишнівській — Назар Симчук, який водночас був визнаний кращим гравцем турніру.

Найкращим бомбардиром змагань став Дмитро Склянчук (Любомльська ОТГ).

Також подяками Вишнівської ОТГ були відзначені тренери, які готували юнаків до виступу: Іван Чоботан (Гущанський ліцей Рівненської ОТГ), Володимир Литвинюк (Головненський ліцей), Сергій Король та Іван Самолюк (Римачівський НВК Вишнівської ОТГ), Сергій Максимук  (Куснищанський ЗЗСО Любомльської ОТГ).

































Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024