Чому варто залишитися на ніч в арт-хостелі «Adrenalin»

12 Липня 2019, 17:29
Арт-хостел «Adrenalin» 1218
Арт-хостел «Adrenalin»

Назвали п’ять причин, чому варто переночувати в луцькому арт-хостелі «Adrenalin».

Коли їдеш в інше місто, часто задумуєшся, де переночувати, але так, щоб комфортно і не дорого. Зовсім недавно свої двері для гостей міста відкрив єдиний в регіоні арт-хостел «Adrenalin». Маркетологиня Оксана провела екскурсію хостелом та розказала п’ять причин, чому гостям Луцька варто залишитися саме тут. Повідомляє Таблоїд.Волині.




Перша. Головна – концепція – це арт-хостел. Ти живеш в контексті музею, тому що в номерах, в холі та в коридорах – всюди розміщені оригінали картин українських сучасних художників.

Друга. Можливість прийняти велику кількість гостей. Найбільший в Луцьку хостел – 101 спальне місце. Також є велика кількість вибору номерів: від двомісних, які з телевізором та окремим санвузлом, до багатомісних номерів: від чотирьох до чотирнадцятимісного розміщення. Тому це місце зручне як і для сім’ї, так і для цілої спортивної команди.

«Головне те, що ми можемо надавати послуги різним клієнтам та можемо запропонувати щось у різному ціновому діапазоні», – запевняє адміністраторка хостелу.




ТретяДодаткові послуги. Безкоштовний вхід в музей сучасного українського мистецтва, який користується великою популярністю. Мінус 50% на вхід в академію розвитку й пізнання та мінус 50% на другий квиток в кіно. Також якщо потрібна екскурсія хостелом, то мистецтвознавці розкажуть, які саме тут картини розміщені. Як бачимо, не треба йти далеко і шукати якийсь арт-обє’кт, адже він є у вас в кімнаті. Ну і звісно безкоштовний wi-fi, а також прання речей за до додаткову оплату.




Четверта. Хостел розташований на території культурно-розважального комплексу «Адреналін сіті». Тут є безліч розваг: боулінг, більярд, автодром, картинг. Також для дітей є необмежені можливості для розваг на батутах, лабіринтах, гірках, стрічковому на дзеркальному лабіринтах.

П’ята. Також КРЦ «Адреналін сіті» має свої фуд-зони: арт-кафе «Стоп-кадр» і спорт-бар «10 дерунів». Є можливість замовити сніданок, обід, вечерю і якийсь більший фуршет – все за бажанням гостя.




 

***

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024