Ігор Гузь – за відбудову волинських доріг

09 Липня 2019, 14:00
Волинські дороги 1171
Волинські дороги

Надійне сполучення та можливість швидко пересуватися між населеними пунктами - це основа економіки та важлива складова комфортного життя. На жаль, якість доріг - одна з найбільших проблем Волині та України. Тому з початком роботи у Веховній Раді Ігор Гузь поставив для себе завдання - максимально спрямувати кошти на відновлення головних дорожніх артерій Прибужжя.

Найбільше ресурсів вдалося «завести» завдяки включенню Волині до так званого «митного експерименту». Він передбачає залучення 50% коштів від перевиконання надходжень Волинської митниці на ремонт доріг області.

Саме Ігор Гузь добився, щоб Волинь увійшла до цього проекту.   

«За останні 5 років вдалося за ваші кошти повністю відбудувати дорогу «Луцьк – Львів», «Луцьк - Володимир-Волинський». Це зробили завдяки законопроекту, який я з колегами відстоював», - розповів парламентар.
Наступні 5 років роботи у Верховній Раді Ігор Гузь першочергово планує зосередитися на залученні грошей на ремонт дороги із Нововолинська до Іванич - найбільш «проблемного» напрямку на території округу. 
Глобальніше завдання - відновлення та розширення доріг таким чином, щоб забезпечити комфортне сполучення від траси «Луцьк – Львів» до Шацьких озер та включити сюди Іваничі, Нововолинськ, Володимир-Волинський та Любомль. Також важливі напрямки – «Володимир-Волинський – Ковель» і «Володимир-Волинський – Павлівка». Зручна комунікація дасть можливість створити чимало робочих місць та залучити додаткові інвестиції.
«У цьому році очікують більше 400 тисяч відпочивальників на Світязі. Це не мій округ. Але й це перлина не тільки області, але України. Тому наше спільне завдання  - зробити якісне сполучення із траси «Луцьк – Львів» до Світязя та всіх Шацьких озер», - вважає Ігор Гузь.   

«Ми не випадково робимо такий акцент на дороги. Дорога - це економіка, робочі місця, це зекономлений час та зручність для людей. Також без нормальних доріг буде важко говорити про серйозні інвестиції. Тому продовження роботи на цьому «фронті» - зараз завдання №1», - переконаний нардеп. 
 

Читайте також: Гутірки фестивалю «Княжий»: кого варто побачити і почути






 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024