Працівники поліції виявили злодіїв, які накрали на 30 тисяч гривень

12 Листопада 2016, 14:19
1535

Під час проведення профілактичного відпрацювання області поліцейські затримали трьох осіб, які скоювали незаконні заволодіння мопедами на території Любомльського району.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру та вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу, – повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області

«Правоохоронці встановили, що 21-річний та двоє 17-річних мешканців району з червня по жовтень цього року вчинили щонайменше чотири незаконних заволодінь мопедами на території Любомльщин.

Вони проникали до гаражів чи на подвір’я потерпілих, звідки викрадали транспортні засоби», – розповів керівник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук.

Окрім цього, в кінці жовтня зловмисники вночі, шляхом вільного доступу із гаражного приміщення у селі Куснище викрали мотокосу та радіоприймач до автомобіля.


Загалом зловмисники причинили збитків потерпілим на суму майже 30 тисяч гривень.

Поліцейські вилучили викрадене у зловмисників, зокрема, один мопед, мотокосу, радіоприймач. Вилучене після проведення необхідних слідчих дій повернуть власникам.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні ними злочинів. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024