Волинські фіскали на Шацьких озерах зловили нелегалів

05 Липня 2019, 15:53
Фото ілюстративне 1137
Фото ілюстративне

Працівники ГУ ДФС у Волинській області обстежили понад двадцять баз відпочинку.

Від початку курортного сезону спеціально створені робочі групи обстежили 23 бази відпочинку, – інформує управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області. 

Відтак, у зоні Шацьких озер та в інших місцях, що традиційно приймають найбільше відпочиваючих, лише протягом двох тижнів виявили 6 незареєстрованих найманих працівників та 15 нелегальних таксистів. 

Шляхом переконання та роз’яснення вимог чинного законодавства усі «тіньові» таксисти погодились зареєструвати свій бізнес – діяльність, а громадяни, які працювали без належного оформлення, отримали офіційне робоче місце.

Проблемі дотримання податкового законодавства в зонах масового відпочинку волинські фіскали приділяють максимум уваги. Отож, якщо органи місцевого самоврядування чи громадяни мають інформацію про порушення закону в курортних зонах щодо неналежного оформлення трудових відносин чи продажу підакцизних товарів, вона буде вкрай важлива для виконання перевірок бізнесменів-порушників, – наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім бюджетних втрат, ігнорування закону позбавляє громадян гарантованого державою соціального захисту. Тим часом, своєчасне інформування органів ДФС про зловживання допоможе фіскалам вчасно викрити зловмисників та захистити інтереси громади та держави, – звертають увагу у відомстві.

Фіскали нагадують, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, можна повідомити  за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: 43010 м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантують).

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром