Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримує спорт на Любомльщині

09 Листопада 2016, 16:14
1852

Минулого тижня у районну гімназію імені Наталії Ужвій завітали представники благодійного Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Вони привезли подарунки, а також побували на своєрідному баскетбольному майстер-класі «Наступність поколінь».

«Учитель фізкультури у гімназії Валентина Волох разом із батьками написали проект «Баскетбольна форма», вартістю 5 тисяч гривень, і виграли його. Завдяки цьому батьківський комітет зробив внесок у сумі півтора тисячі гривень, решту – виділив Фонд. Так, спільними зусиллями було придбано 12 комплектів форм», – розповіла Лариса Солом’янюк, очільник представництва Фонду на Любомльщині.

Із Луцька прибув куратор програми «Волинь спортивна» Олексій Сорокун, який вручив вихованцям Згоранської ДЮСШ по 10 волейбольних та футбольних м’ячі.


Він наголосив, що спорт є пріоритетним напрямком роботи Фонду, який зацікавлений у розвитку дитячих спортивних закладів і готовий підтримувати їх і надалі.

У гімназії було проведено баскетбольний майстер-клас «Наступність поколінь», участь у якому взяли батьки, які свого часу займалися цим видом спорту, та діти. Хлопчики вступили в гру з татами і перемогли їх, дівчатка поступилися мамам.





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024