На вулицях Любомля жебракував, а в «ПриватБанку» наркотики ховав

08 Листопада 2016, 10:38
1359

Тимчасовий мешканець Любомля заховав у приміщенні банку пакунок із рослинністю, схожою на наркотичний засіб – марихуану, й ходив туди час від часу взяти дозу, щоб покурити, – пише КОРДОН.

13-го жовтня працівники відділення «ПриватБанку» виявили в санітарній кімнаті пакунок, залишений невідомою особою. Повідомили про це в поліцію. Правоохоронці відразу зреагували на виклик.

Через деякий час власника речовини, що нагадує канабіс, працівники сектору кримінальної поліції встановили й доставили для дачі пояснень у райвідділ.

Чоловік зізнався, що це його пакунок. Й він, так би мовити, вирішив зробити схованку в одному з найнадійніших місць – у туалеті банку. Впродовж деякого періоду молодик спокійно ходив собі по порцію наркотичного засобу в установу, решту далі ховав.

Цю інформацію підтвердив й начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук. Деталі ще з’ясовують.

«Знайдений пакунок, згідно ч.1 ст.309 ККУ, доставили на експертизу для встановлення походження рослинності, що в ньому. Чоловік, який залишив у банку речовину, є жителем Одеської області, 1995-го року народження», – зазначив Дружук.

Між іншим, підозрюваного можна було неодноразово побачити біля місцевого супермаркету. Там він просив у перехожих милостиню.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром