Учень з Любомля виспівав срібло на Міжнародному Фестивалі

26 Червня 2019, 11:18
Андрій Ковальський з Євгеном Хмарою 5644
Андрій Ковальський з Євгеном Хмарою

Вихованець школи №3 та Будинку школяра Андрій Ковальський серед молоді здобув ІІ місце, виконавши українською мовою християнську пісню Planetshakers-Prophesy.

У місті Моршин Львівської області відгримів фінал ХІІІ Міжнародного Фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії». Для учасників провели майстер-класи Євген Хмара, Odara, М’ята, Анна Клюшніченко, Андріс Капіньш, а  також приємним сюрпризом став сольний концерт співачки М’яти, який діти відвідали в Трускавці.

«Мене особисто похвалив Євген Хмара і як маленький подарунок пообіцяв наступного року акомпанувати мені. Також почув приємні коментарі від Світлани Тарабарової. Наступного року я братиму участь не як конкурсант, а як гість та старий друг фестивалю», – розповів Андрій.

3
Андрій Ковальський із Світланою Тарабаровою
Андрій Ковальський із Світланою Тарабаровою

Хлопець дякує всім, хто в нього вірить та підтримує, а також депутату міської ради Миколі Троцю та асоціації Child.ua, яка вже 13 років організовує цей фестиваль та інші соціальні проекти.

Довідково:

Благодійний фестиваль проходить за підтримки Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «CHILD.UA» на чолі із президентом Євгенією Тимошенко, у ньому беруть участь діти соціально незахищених категорій, передусім, діти із шкіл-інтернатів, діти із родин переселенців, а також діти із інвалідністю.

Анна СКЛЯНЧУК, учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром