Освітяни Вишнівської громади побували у шацьких колег

25 Червня 2019, 10:03
1709

Під час зустрічі присутні мали можливість познайомитись з досвідом створення опорного закладу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» селища Шацьк та його філій, основними напрямами діяльності гуманітарного відділу, обмінятись ідеями щодо створення та функціонування КУ «Методичний центр».

На запрошення гуманітарного відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради, працівники гуманітарного відділу та керівники закладів освіти Вишнівської сільської ради взяли участь в навчальному семінарі «Автономія закладів освіти в умовах децентралізації», який відбувся у шацькій гімназії, – інформує сайт Вишнівської ОТГ.

Директор гімназії ознайомив присутніх із навчальними кабінетами школи, матеріально-технічною базою.

У ході зустрічі учасники порушили питання щодо розподілу освітньої субвенції та фінансування Нової української школи. Окрім того, обговорили питання основних функціональних обов’язків працівників гуманітарного відділу Шацької селищної ради та Вишнівської сільської ради.

«Гуманітарний відділ Вишнівської сільської ради щиро дякує працівникам гуманітарного відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради за змістовну, цікаву та пізнавальну зустріч. Сподіваємось, обмін досвідом стане ще одним кроком до змістовної співпраці в майбутньому», – йдеться у дописі.




Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024