Як у Боровому День села гуляли

24 Червня 2019, 13:38
4177

Свято розпочалось з традиційних спортивних змагань з волейболу, де команда із Старовойтова здобула перемогу у господарів, а у перетягуванні канату перемогла місцева команда під керівництвом Володимира Коца. В індивідуальних змаганнях з різних видів спорту переможцями стали Дмитро Бортнік, Едуард Мелюх, Олександр Гупало та Юрій Романюк.

У неділю, 23 червня, гостей зустрічали у селі Борове, оточеному правічними лісами. На свято прибули Рівненський сільський голова Володимир Крижук, помічник депутата Ігоря Гузя Ігор Торба, святкові подарунки передали також із районної партійної організації ВО «Батьківщина» та фермерського господарства «Вест-Фенікс». Гостей зустрічав депутат сільської ради Анатолій Коц, – йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Перед офіційним відкриттям традиційне святкове Богослужіння біля хреста-оберегу провів настоятель місцевого храму протоієрей отець Василій.

Подяками від народного депутата Ігоря Гузя були нагороджені ветеран праці О.І.Ковальчук та автомеханік ФГ «Вест-Фенікс» Юрій Романюк.


Молодь села отримала в дарунок волейбольну сітку, набір м’ячів та святкову дискотеку. Від ВО «Батьківщина» нагороди отримали голова місцевого осередку В.М. Пархомук та майстриня-вишивальниця М.С. Мелюх, персональна виставка картин та ікон була облаштована під час свята.




Сільський голова вручив нагороди за перемогу в номінаціях: «Довгожитель села» – І.С.Ковальчуку, хористам церковного хору Г.С. Мелюх та Л.А. Мелюх, «Найкраще подвір’я» – Людмилі Павлюк, Валентині Сандриці, Юлії Мелюх, ветеранам праці – Н.В. Коц та Г.Г. Романюк, «Молодіжний лідер» – Олександру Гупалу. Вітання від голови отримали іменинниця Каріна Печера, батьки наймолодшої жительки села Вікторія та Дмитро Климуки, новостворене подружжя Людмила та Олександр Геруни.







Жителі та гості села мали змогу переглянути святкову концертну програму, де прозвучали пісні у виконання народного аматорського колективу «Надія», солісток Вікторії Цегельнюк, Маргарити Шепелюк, Василини Шваліковської та Володимира Хоміка, які ще і на досить високому рівні провели свято. Організаторами, сценаристами та звукорежисером свята були Павло Москалюк та Галина Сюмак.




1

1

1







Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024