Молоді актори провели в Замлинні театральні репетиції

05 Листопада 2016, 13:46
1135

Учасники проекту експериментального театру із Рівного та Ковеля зустрілися 25–28 жовтня у гостинному домі отця Яна Бураса,  пише Волинський монітор. 

Чотири дні інтенсивної праці принесли помітний результат у підготовці заходу. Багаторазове повторення сцен та актів, перевтілення у ролі втомили учасників, але водночас зацікавили та надихнули.


Так, як і планували раніше, вистава різко змінює свій хід. Вона відкрита, у сценарій постійно вносять зміни, причини яких полягають у натхненні автора, можливостях акторів та ефекті, котрого прагнуть досягти учасники проекту на сцені.


Молоді актори з Рівного та Ковеля дуже активні, відкриті для гри та нових викликів. На репетиціях вони виступили у футболках, пошитих за проектом Мар’яни Якобчук.

На один із вечорів куратори запланували піжамну вечірку, під час якої учасники стали моделями та зіграли обрані сцени зі спектаклю. Інший вечір присвятили пісням, підготованим до вистави.

Завдяки відкритості та гостинності отця Яна Бураса всі мали також можливість проїхатися верхи на конях і покататися на велосипедах, насолоджуючись свіжим повітрям. Міс та містер піжамної вечірки останнього дня їздили на білому коні.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024