Губернатор області назвав попереднього керівника Волинської митниці «охламоном»

03 Листопада 2016, 19:00
1261 Джерело: konkurent.in.ua

Очільник Волині вкрай незадоволений діяльністю екс-керівника Волинської митниці ДФС, зокрема через те, що він не зміг забезпечити перевиконання бюджету в частині фінансування ремонту обласних доріг.

Натомість, нинішнього головного митника губернатор похвалив за хороші фінансові показники, – пише «Волинська правда».

Про це йшлося під час Антикризового енергетичного штабу у Волинській ОДА.

Особливу увагу, під час засідання чергового енергетичного штабу, губернатор Волині Володимир Гунчик звернув на підготовку доріг області до зимового періоду. За його словами, надзвичайно важливо мінімізувавши затрати, забезпечити готовність дорожнього покриття до зими, аби уникнути надзвичайних ситуацій.

Окрім того, велику увагу ОДА приділяє завершенню ремонтних робіт на автошляху Луцьк-Львів. Нині, каже Гунчик, на половині шляху уже поклали третій шар дорожнього полотна.

Одночасно очільник Волині не оминув нагоди пригадати екс-керівника Волинської митниці ДФС Олександра Шавлака та покритикувати його роботу.

Справа в тім, що Волинь є учасником експерименту, згідно з яким понадпланові доходи митниці спрямовуються на ремонт доріг в області.

Втім, упродовж кількох останніх місяців, митниця не виконувала своє завдання і фактично лишила волинські дороги без додаткового фінансування. У цьому, каже Гунчик, винен колишній очільник митниці, який «вів антидержавницьку політику».

«Охламон… Хай він ображається на мене, подає в суд, але він охламон повний», – зазначив голова ОДА.

Натомість, Володимир Гунчик додав, що результатом ефективної роботи нового очільника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького є перевиконання надходжень на 75 мільйонів гривень лише впродовж одного місяця.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром