У Любомлі знайшли п’яного водія, який збив матір із дитиною на велосипеді

02 Листопада 2016, 22:26
2081

У вівторок, 1-го листопада, у райцентрі, п’яний водій на автомобілі «Honda Accord», на польських номерах, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на велосипедиста з 4-річною дитиною, – пише КОРДОН.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася ввечері о 18:30 годині, на одному із залізничних переїздів міста, на перехресті вулиць Володимирська і Вокзальна.

Двоє чоловіків (жителі Любомля та Куснищ) перебували в автомобілі, що здійснив наїзд на жінку з дитиною та зник із місця події.

Велосипедистку з 4-річним хлопчиком госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Медики діагностували у дитини закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, скальповану рану голови.

«По гарячих слідах працівники Любомльського відділу поліції виявили спочатку пусте покинуте авто, що здійснило наїзд на потерпілих, а пізніше й самого водія з пасажиром. Їх доставили у райвідділ для дачі пояснень. На той момент вони перебували у стані алкогольного сп’яніння. Керував транспортним засобом 24-річний житель району.

Порушено провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування», – зазначив Анатолій Дружук, начальник Любомльського відділу поліції.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром